Dažniausiai užduodami klausimai (D.U.K)

Kas yra Mažeikių rajono šeimos ir vaiko gerovės centras?

Mažeikių rajono šeimos ir vaiko gerovės centras yra įstaiga, teikianti įvairias socialines ir paramos paslaugas vaikams, jaunimui ir šeimoms, siekiant užtikrinti jų gerovę ir saugumą.

Kokias paslaugas teikia centras?

Centras teikia socialinę pagalbą, psichologinę paramą, konsultacijas šeimoms ir vaikams, socialinės integracijos programas, pagalbą krizių metu, laikiną apgyvendinimą ir kt.

Kaip kreiptis dėl pagalbos?

Kreiptis dėl pagalbos galima telefonu, el. paštu arba atvykus tiesiogiai į centrą. Kontaktinė informacija pateikiama mūsų svetainėje.

Ar centras teikia paslaugas tik Mažeikių rajono gyventojams?

Taip, mūsų paslaugos yra skirtos Mažeikių rajono gyventojams. Kitų rajonų gyventojams rekomenduojame kreiptis į savo rajono socialinės paramos įstaigas.

Kokia yra paslaugų teikimo kaina?

Daugelis mūsų teikiamų paslaugų yra nemokamos arba dalinai finansuojamos valstybės. Detalesnę informaciją apie konkrečių paslaugų kainas galite rasti mūsų svetainėje arba susisiekę tiesiogiai.

Ar centras gali suteikti skubią pagalbą krizės atveju?

Taip, centras teikia skubią pagalbą krizės atveju, įskaitant laikiną apgyvendinimą ir psichologinę paramą. Jei jums reikia skubios pagalbos, nedelsdami susisiekite su mumis.

Ar centras bendradarbiauja su kitomis organizacijomis?

Taip, mes bendradarbiaujame su įvairiomis vietinėmis ir nacionalinėmis organizacijomis, siekdami užtikrinti kuo efektyvesnę ir platesnę pagalbą šeimoms ir vaikams.

Ką daryti, jei žinau vaiką ar šeimą, kuriems reikia pagalbos?

Jei žinote vaiką ar šeimą, kuriems reikia pagalbos, kviečiame apie tai pranešti mūsų centrui. Visi pranešimai yra konfidencialūs ir bus tinkamai išnagrinėti, siekiant suteikti reikiamą pagalbą.

Kaip centras saugo mano asmeninius duomenis?

Mes laikomės visų galiojančių duomenų apsaugos įstatymų ir taisyklių, užtikrindami, kad jūsų asmeniniai duomenys būtų saugūs ir naudojami tik pagal paskirtį. Daugiau informacijos apie duomenų apsaugą galite rasti mūsų privatumo politikoje.

Skip to content