„Mažeikių miesto piknikas 2020“

Pirmąją naujųjų mokslo metų dieną Mažeikių senamiesčio parke vyko tradicinis renginys – „Mažeikių miesto piknikas“, kurį organizavo Mažeikių rajono savivaldybės Jaunimo reikalų taryba.

Kiekvienas renginio dalyvis turėjo unikalią galimybę susipažinti su rajone veikiančių būrelių, klubų bei organizacijų veikla. Renginyje dalyvavo ir savo veiklas pristatė ir Mažeikių rajono šeimos ir vaiko gerovės centras.
  • Susibūrę, drauge su VšĮ „Via alba“, Atviros jaunimo erdvės skyrius atstovais ir Globos centro kolektyvu – džiaugiamės įsitraukę į tokį gražų renginį ir iš arti pamatę žmonių norą būti, burtis ir dalintis gerosiomis patirtimis.
  • Vakaro eigoje kiekvienas renginio dalyvis, eidamas pro šalį galėjo vaišintis darbuotojų keptais žagarėliais bei užrašyti individualius palinkėjimus Mažeikių miesto savivaldos šimtmečio proga, taip įsiamžinant minint miesto jubiliejų. Tai – VšĮ „Via alba“ projekto ,,101 linkėjimas Mažeikiams” viena iš veiklų. Projektas remiamas Mažeikių rajono savivaldybės lėšomis.
  • Šių metų pabaigoje visi palinkėjimai bus padovanoti Mažeikių miesto savivaldybės administracijai su mintimi, kad mažeikiškiai myli savo miestą linkėdami jam viso ko geriausio.
„Mažeikių miesto piknikas 2020“ – ypatinga, bendruomeniškumą bei gilesnį tarpusavio ryšį bei pažinimą skatinanti iniciatyva.

– Mažeikių rajono šeimos ir vaiko gerovės komanda
 


Skip to content